Contacte

Com arribar

Tossa de Mar

Activitats

Tarifes

Habitacions

Hostal

Inici

Castell de Tossa de Mar

La bellesa de les seves platges i boscos i del seu patrimoni històric-cultural fan de Tossa de Mar un punt de referència obligada per al turisme.

El castell va ser construït entre els segles XII i XIV, per a defensa de la pirateria. Consta de 7 torres unides per una muralla que envolta la població (Vila Vella).

Vila Vella

És l'únic exemple de població medieval fortificada que encara existeix a la costa catalana i que va ser declarat Monument Històric Artístic Nacional l'any 1931.

Sant Grau

El santuari de Sant Grau es troba en el massís de Cadiretes dominant una esplèndida panoràmica del mar mediterrani.

Entre les 25 millors platges

Triada per "National Geographic" el 2013, entre les 25 millors platges del món.

Ava Gardner

En els anys 1950, Ava Gardner i James Mason van arribar a la petita localitat per rodar Pandora i l'holandès errant i això li va donar fama a Tossa de Mar.

Platges i cales

Totes amb el seu encant, les podem trobar tant a prop del centre de la població com a diversos quilòmetres. Es pot arribar amb vaixell o amb cotxe. Les principals platges i cales són: Platja Gran, Mar Menuda, Es Codolar, Cala Bona, Cala Pola i Cala Futadera entre d'altres.

Església Sant Vicenç

Es va començar a construir en 1755 perquè la que estava dins del recinte emmurallat quedava lluny de la població que s'estenia fora de les muralles. És d'estil neoclàssic i està situat al centre del poble.

Focs d'artifici

El dia 1 de juliol a la Platja Gran amb el castell de fons es llancen focs d'artifici per celebrar la Festa Major.

Catifas de flors als carrers

Les catifes de flors omplen tot el casc antic de la ciutat en Homenatge a la festivitat del Corpus Christi (El dia que es fa varia cada any).

Torre de Can Magi

Era una de les torres de guaita que servien per vigilar la costa dels atacs de pirates durant el segle XVI, època de la seva construcció. Es comunicava amb les altres torres veïnes mitjançant senyals de fum o de llum de nit. Va ser restaurada l'any 1997.

Far de Tossa

L'antic far marítim de Tossa de Mar, situat a la part més elevada de la "Vila Vella", un edifici de principis del segle XX, ha estat reconvertit en un centre d'interpretació dels senyals marítims, un museu que alberga informació sobre el món dels fars. L'edifici, completament remodelat, també disposa d'un bar, on hi ha unes espectaculars vistes de la Costa Brava.

Vil·la Romana

La Vil·la Romana dels Ametllers és una de les més importants de Catalunya. De grans dimensions, va ser fundada el segle I aC i es va mantenir activa fins als segles V o VI dC.

Museu Municipal

Es troba dins de la Vila Vella, és un dels museus d'art contemporani més antic (1935). Conté obres de grans artistes, molts dels quals van passar temporades a la "Vila" els anys trenta.

Pi de Can Martí

És un arbre monumental i emblemàtic de Tossa, declarat arbre d'interès local.